top of page

Ny leietager


I juni flyttet en ny og spennende leietager inn i Bright House her i Mustad Næringspark.

Firmaet heter dolphitech og er resultatet av 10-20 års forskning på ultralyd som har resultert i en helt ny teknologi for ultralyd NDT (Non-Destructive-Testing). Deres hovedprodukt, dolphicam2, basert på deres egen MAUT (Matrix Array Ultrasound Technology), er et slags ultralydskamera som brukes til å inspisere skader i materialer som f.eks. karbonfiber, glassfiber, stål og aluminium. Teknologien deres gjør at det er svært enkelt å inspisere materialer og tolke ultralydsresultatene

Dolphitech ble grunnlagt i 2009 og startet opp i Gjøvik regionen (Raufoss, Gjøvik). I dag er de over 50 ansatte rundt i Europa, USA og Asia. De har kontorer i Cambridge i England, Hong Kong og Washington DC. Hovedmarkedene deres er flyindustri, romfart, og forsvar, men de har også startet å levere til olje og gass, marine, bil og energi sektoren. Mange av kundene deres er store kjente selskap som NASA, Apple, SpaceX, Virgin Galactic, Blue Origin, Airbus, Boeing, Gulf Air, United Airlines, Delta Airlines og store leverandører innen forsvarsindustrien rundt omkring i verden.

Kontoret her i parken er hovedkvarteret i selskapet og her jobbes det med forskning, utvikling, produksjon, service og administrasjon.


Vi ønsker dolphitech lykke til videre😊Comentarios


bottom of page