top of page

Vi er stolt sponsor for:

Mustad Næringspark ønsker å være med og bidra til at barn og unge har et trygt og variert fritidstilbud. I tillegg er det viktig for oss at Gjøvikregionen skal være et godt sted å bo og arbeide. Derfor støtter vi aktiviteter som skaper engasjement, samhold og utvikling i vårt lokalsamfunn.

Våre eiendommer

 I dag har vi tre lokaliteter med forskjellige bruksområder, og vi huser arbeidsstedet til mange spennende kompetansebedrifter – både store og små. Vi er stadig på jakt etter potensielle leietakere, og har lokaler tilgjengelige for umiddelbar innflytting, men også mulighet for å pusse opp lokaler for spesielle behov.

Vår historie

Mustad er et av Norges mest spennende industrieventyr som startet allerede i 1832. Mustad har produsert et vidt spekter av produkter opp igjennom årene, og slik som hesteskosøm, spiker, skruer, binders, flotte støpejernsovner, alle slags nåler, næringsmidler, linefiskeutstyr og ikke minst fiskekroker som de fleste i dag forbinder mest med Mustad.

Om oss

Vi forvalter og utvikler spennende eiendommer og lokaler for alle typer bedrifter.

 

Våre eindommer og virksomhet er nært tilknyttet Gjøvik sentrum. Gjøvik er en mellomstor by på vestsiden av Mjøsa, bare 40 minutter unna Lillehammer og Hamar, og 1t 50 minutter unna Oslo om du kjører med bil. Gjøvik har mye spennende å by på når gjelder utdanning, helse, opplevelser og kultur.

Vår visjon og strategi

Langsiktig mål

Vi har et mål om bli Gjøviks mest attraktive områder for bedrifter å etablere seg i.

Kortsiktig mål

Vi ønsker å leie ut og bygge nytt på våre eiendommer i Gjøvik og å skape et engasjerende arbeidsmiljø og et aktivt næringsliv.

Framtidsrettet næringsutvikling

Mustad Næringspark ønsker å bidra aktivt til næringsutvikling og utbygging av Gjøvik som bosted og arbeidsplass for innbyggere og tilflyttere. Derfor bidrar vi i en rekke spennende prosjekter med framtidsrettede mål. Blant annet Campus Gjøvik Science Network.

Vi finner den riktige løsningen for deg

Mustad Næringspark har i dag 10 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling, utbygging og drift av våre eiendommer. Vårt mål er å holde et høyt servisenivå.  Ta kontakt om du ønsker å møte oss for en uforpliktende prat om mulighetene for å leie eller bygge hos oss.

bottom of page