top of page

Vi kan bygge for deg!

Vi bygger nye eller pusser opp våre lokaler for deg i Gjøvik.

Vi kan gjøre idé til virkelighet

Hør med oss om vi har mulighet til å bygge eller tilpasse lokaler for din bedrift!

Oppussing av eksisterende lokaler

Vi er beredt på at din bedrift er unik, og har derfor mulighet til å renovere og tilpasse våre lokaler. Med flere tilgjengelige bygg og lokasjoner i Gjøvik er vi sikker på at vi kan tilpasse lokale nøyaktig etter dine ønsker og behov.

Nybygg

Mustad Næringspark har flere muligheter for utvikling og utbygging, og kanskje har vi mulighet til å tilpasse utbygning basert på akkurat de behovene du har for din bedrift.

Eksempler på bedrifter som har fått tilpasset eller bygget lokaler gjennom oss

NAV Gjøvik

NAV Gjøvik har flotte lokaler midt i Gjøvik sentrum ved Gjøvik Gård. Stedet kalles Støperiet og er en utmerket lokasjon for en bedrift som NAV som krever en egendefinert planløsning. NAV pusset opp sine lokaler med flere kontorer, lobby og møterom i tillegg til å modernisere interiør og inneklima.

Telenor

Telenor fikk pusset opp 5000 kvm lokaler fra enkle lagerlokaler til spesialtilpassede lokaler med kontorer, kontorlandskap og møterom over flere etasjer. Lokalene ble lyse, trivelige og moderne med fasiliteter og romløsninger bedrifter som Telenor krever for en vellykket drift.

Sweco

Sweco har nye og moderne lokaler på ca 1000 kvm. De er meget fremtidrettede og har moderne teknikk og løsninger

Vi har bygd

Didriksons flyttet inn i et topp moderne kontor og lagerbygg i Åmodt i 2013. I 2006 fikk Rema1000 Hunndalen helt nye lokaler.

bottom of page