top of page

Noen av våre leietakere i Mustad Næringspark

Mustad

Næringspark

Innholdsrikt, historisk og

sentrumsnært på Gjøvik

Gunstige sikkerhets- og serviceavtaler

Mustad Næringspark har vaktbu som er åpen i arbeidstida, låsesystem og avtale med sikkerhetsselskap som gjør dette til et trygt og sikkert sted. Hos oss får du også gode avtaler på internett, renhold og andre tjenester du trenger for en god hverdag for din bedrift.

God beliggenhet og tilgjengelighet

Mustad Næringspark har kun 15 min gangavstand til Gjøvik sentrum, og 20 min til Gjøvik stasjon der du finner tog og buss til Oslo, Gardermoen og de øvrige Mjøsbyene. Like utenfor inngangsporten finner du også lokale busser og stor parkeringsplass. Vi har bygget bro over Hunnselva, og har derfor kun 2 min gange til NTNU og Campus Gjøvik.

Spennende og variert i historiske omgivelser

Mustad Næringspark er en spennende blanding av historisk og nytt. Innendørs har mange lokaler nyoppussede og moderne preg, og fasaden har også fått et moderne uttrykk flere steder. Samtidig bærer hele området preg av en sjarm og et liv som fant sted for over 170 år siden.

Kantine i naturskjønt

miljø ved elva

I 2023 pusset vi opp Kafe Kroken.  De serverer varme middager, tilbyr salat, og enklere lunsjer. Åpningstiden er fra kl. 10.00 - 16.30. Vi har også en flott kantine i

Bright House med mange gode valgmuligheter. Der er åpningstiden fra kl. 09.00 - 13.30. Begge kantinene har et hyggelig uteområde der du kan nyte mat og drikke når været tillater det.

40

BEDRIFTER

36,000

KVM. LOKALER

15

MIN GANGE TIL SENTRUM

3

MIN GANGE TIL UNIVERSITETET

bottom of page